Kuvalanranta tarjoaa lomaelämyksiä järven rannalla

Kuvalan tilan viehättävä vuokramökki Kuvalanranta sijaitsee puhdasvetisen Sarkaveden rannalla. Lähes sadan neliön hirsimökki on varustettu kaikilla mukavuuksilla ja tarjoaa upeat puitteet perheesi lomailuun.

Vuonna 2007 rakennetussa hirsimökissä on yhteensä 98 neliötä kahdessa kerroksessa: olohuone, keittiö, 3 makuuhuonetta, aula, WC, pukuhuone, pesuhuone ja sauna, jossa on sähkökiuas.
Varustukseen kuuluvat muun muassa astianpesukone, pyykinpesukone, dvd-soitin, stereot, TV, mikro ja siirrettävä ulkogrilli.

Lisää kuvia Kuvalanrannasta löytyy myös Lomarenkaan sivuilta.

Voit tutustua mökkiin ja maisemiin YouTubessa videolla Villa Kuvala!

Varaus

Voit tehdä vuokramökin varauspyynnön alla olevan lomakkeen kautta. Kirjoita aiheeksi "Huvilavaraus" ja kirjoita viestikenttään ajankohta, jolloin haluaisit varata huvilan ja täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme varauksesi. Lomakkeen kautta voit myös lähettää meille kysymyksiä ja palautetta.

Vuokramökki sijaitsee upealla rantatontilla, jonka maasto on metsäistä mäntykangasta. Mökin vieressä on tilava grillikatos. Loiva rinne viettää alas rantaan, jossa on matala hiekkaranta, laituri sekä soutuvene, joka on asiakkaiden käytössä. Huvilan käyttövesi johdetaan järvestä suodattimen kautta.

Nimi  
Sähköposti  
Osoite  
Puhelin  
Viesti